Acasă > Stiri > Conţinut
Care sunt problemele de a fi conștiente de când curățați un cooler de placă pentru inginerie?
Jul 13, 2017

Plăci cooler pentru inginerie după o perioadă de timp va exista un strat de murdărie groasă în tub, atunci acest lucru ne cere să efectueze întreținere și curățare regulate, corect de curățare cooler pentru produse de inginerie este un pas foarte important, următoarele este măsuri de curățare Introducere.

Schimbătoarele de căldură cu plăci SUPERCHANGER pentru prelucrarea cuprului sunt disponibile în două metode de curățare: curățare manuală și curățare la fața locului. Dacă condițiile sunt îndeplinite, sistemul de curățare la fața locului trebuie utilizat ori de câte ori este posibil, deoarece sistemul de curățare la locul de muncă poate fi utilizat pentru a pompa apa (sau soluția de curățare) în interiorul unității fără a fi necesară demontarea schimbătorului de căldură. Dacă sistemul de curățare la locul de muncă este impracticabil pentru Guichang, unitatea poate fi curățată prin curățare manuală. Următoarele se vor concentra pe pașii de curățare și curățare in situ pentru a discuta pe scurt.

Plăci cooler pentru precauții de curățare placă de inginerie

(1) Nu se utilizează acid clorhidric sau clorură de apă cu o concentrație mai mare de 300 × 10-6 pentru spălarea plăcii din oțel inoxidabil.

(2) Nu utilizați acid fosforic sau acid sulfuric pentru curățarea plăcilor de titan.

(3) de obicei, concentrația de soluție de curățare ar trebui să fie mai mică de 4% (cu excepția cazurilor speciale), temperatura soluției de curățare nu trebuie să depășească 60 ℃.

Cum de a preveni colmatarea plăcii Cooler pentru inginerie? :

1) funcționarea strictă a calității apei, sistemul trebuie să se afle în apă și să înmoaie apa dedurizată în testul stricte de calitate a apei, calificat pentru a fi injectat în rețeaua de conducte.

2) În sistemul de încălzire, decontaminarea și filtrul trebuie curățate din când în când, iar curățarea în rețeaua de conducte trebuie menținută pentru a împiedica înfundarea răcitorului de lichid.

3) Folosiți un filtru rezonabil pentru a vă asigura că conținutul de apă al schimbătorului de căldură în schimbătorul de căldură a fost mai mic decât placa Cooler for Engineering pentru cerințele privind diametrul particulelor.