Acasă > Stiri > Conţinut
Amintiți-i utilizatorul să oprească schimbătorul de căldură
Sep 26, 2017

2012 Wuchang sezonul de încălzire de iarnă sa încheiat pe 7, Wuhan Dewei Thermal Co, Ltd. a oprit încălzirea utilizatorului, compania reamintește utilizatorilor să oprească schimbătorul de căldură, deconectați ștecherul de alimentare, pentru a evita deteriorarea echipamentelor.

Wuchang sezonul de încălzire de iarnă a fost inițial programată pentru sfârșitul de 28 februarie, ca urmare a impactului aerului rece prelungit mai devreme la începutul acestei luni. 04 martie începe, Dewey căldură reduce treptat temperatura de încălzire, 7 toate căldura. Compania a reamintit utilizatorilor că utilizatorii schimbătorului de căldură din interior au oprit încălzirea, schimbătorul de căldură trebuie să fie închis și să scoată fișa de alimentare a schimbătorului de căldură, să închidă robineții de admisie și evacuare a schimbătorului de căldură interior, să deschidă și să scoată încălzitorul de apă, nu este nevoie de alte conducte interioare, supape, radiatoare și așa mai departe orice operațiune. Niciun utilizator al schimbătorului de căldură nu are nevoie de alte conducte interioare, ventile, radiatoare și orice altă operațiune.

Wuchang de încălzire de iarnă anul trecut, răsuciri și se transformă, o dată din cauza problemei de deficit de căldură a fost retras, după Dwyane de căldură și de la Peak termocentrale termice Castle Castle pentru a ajunge la o consultare după reluarea încălzirii colective, căldura decât gazul anterior este mai stabil , nu există o situație caldă și rece, utilizatorul încălzind temperatura medie Atingat 22 ℃, efectul de încălzire este mai bună decât în ​​anii precedenți.

O pereche de: YUDA a 10-a aniversare

Următoarea: nu