Acasă > Stiri > Conţinut
Patru moduri de a vă ajuta să curăţaţi tubul Cooler pentru inginerie
Oct 19, 2017

După exploatarea pe termen lung tubul Cooler pentru inginerie, suprafaţa de conducte de răcire va creşte rezistenţa termică şi fluxul de rezistenţă, astfel încât transferul de căldură performanţă se reduce treptat, astfel că nu poate garanta de răcire cerinţele. Evident, accentul de întreţinere ar trebui să fie introduse pe murdărie curat, Yuanwang transferul termic echipamente aici să introducă mai multe metode de curatare:

1), metodă mecanică

o, utilizarea de instrumente de curăţare electrice. Adică, de motor pentru a conduce un arbore flexibil pentru mişcare de rotaţie, sfârşitul arborelui cu o perie de nailon sau perie de sârmă de se spală şi se spală, şi printr-un capac etanș la apă în jurul axei, în vederea în timp util spălaţi pierde murdăria.

b, cu un tub rotund la un capăt de sudură cu diametru de tube similar cu perii de sârmă în timp ce rotirea parte din avans, murdărie pot fi depozitate în cavitatea tubului, va produce noroi mai gros şi mai gros pentru a împinge mai greu , această abordare este folosit mai des, dar intensitatea muncii.

(2), utilizarea de pompa de înaltă presiune (presiune 10 ~ 20Mpa) se pulverizează apă sub presiune pentru spălare, efectul este mai bine, în principal pentru curăţare conducte inter.

(3), utilizarea mingea de burete pe tubul de transfer termic pentru curăţare automată. În conformitate cu grila diferite cu duritate diferite mingea de burete, pentru un dirt greu speciale, poate fi folosit cu o "centura" - ca mingea de burete diamant. Rolul său este de a folosi un burete mai flexibil şi mai flexibil în tubul de transfer de căldură, de compresie de mingea de burete si peretele interior al tubului sunt în contact cu mingea şi peretele pentru a produce mişcare relativă, în continuare frecare perete, sedimente eliminat.

(4), chimice metodă de curăţare:

o, cu tricloretilenă soluţie pentru curăţarea circulaţie inversă, soluţie de presiune nu este mai mare decât presiunea nominală de lucru. Curăţenie timp depinde de starea de murdărie, şi apoi apa este introdus în epurarea până când apei efluentului este curăţată.

b, folosind înmuiere tetraclorura de carbon. Soluţia este turnat în Cooler pentru inginerie, după 15-20 minute sa ma uit la culoarea soluției, în cazul în care eroziunea este greu de suportat, apoi înlocuiţi nou lichid pentru a absorbi până în apa uzată şi culoarea de curate sunt similare, şi apoi clătiţi cu apă.