Acasă > Stiri > Conţinut
Cooler pentru transportul vehiculelor placa materiale greşelile comune
Sep 28, 2017

Ca din oţel inoxidabil are o rezistenta puternica la coroziune, atât de diferite tipuri de oţel inoxidabilCooler pentru transport autovehiculeeste unul dintre placa frecvent utilizate. Alegerea specifică ce tip de oţel inoxidabil, dar, de asemenea, în funcţie de utilizarea sa de mediu să decidă.

304L otel inoxidabil utilizare şi rezistenţă la coroziune şi 304 tip este în esenţă acelaşi lucru, dar conţinutul de carbon este relativ scăzut, astfel încât rezistenta la coroziune, în special rezistenta la coroziune intergranulare este mai bună decât tipul 304, şi sudabilităţii să fie mai bine.

316 din oţel inoxidabil este de asemenea potrivit pentru concentrare<50% of="" acetic="" acid="" and="" caustic="" soda;="" alcohol="" and="" acetone="" and="" other="" solvents;="" temperature="" ≤="" 100="" ℃="" concentration=""><20% dilute="" nitric="" acid,="" concentration=""><30% dilute="" phosphoric="" acid,="" natural="" cooling="" water,="" cooling="" tower="" water,="" softened="" water="" and="" other="" general="" organic="" and="" inorganic="" media,="" this="" type="" of="" stainless="" steel="" cooler="" for="" transportation="" vehicles="" corrosion="" resistance="" than="" the="" 304="" type="" is="" better,="" and="" can="" replace="" the="" 304="">

316L din oţel inoxidabil rezistenta la coroziune si utilizare şi 316 sunt în esenţă acelaşi lucru, dar mai bine decât tipul 316. 317 din oţel inoxidabil Cr, Mo, Ni element tanc cooler conţinutul este uşor mai ridicate decât tipul 316, deci durata de viață este mai bună decât tipul 316, coroziune pentru spaţii înguste, pitting coroziune şi stres performanţă de coroziune, de asemenea, este mai bine.

AISI904L sau SUS890L din oţel inoxidabil se poate spune că un cost foarte ridicat de un material, preţ scăzut, rezistenta la coroziune mult mai sus mai multe materiale este mai bine, este deosebit de potrivit pentru generale mediu de sulfuric acid, acid fosforic şi alte halogenuri Cooler pentru vehiculele de transport utilizează dispozitivul.

Acesta este utilizat pe scară largă în producţia industrială de Utilaj frigorific, se poate produce de înaltă temperatură aer compresor de aer de răcire, pentru a elimina aerul comprimat într-o mulţime de apă. Operatorii de transport aerian sunt utilizate pe scară largă în coolere, în principal, după cum urmează:

1, poate fi folosit pentru răcirea sau condensare

2, utilizate pe scară largă: ulei de rafinare, petrochimice turn vapori de sus condensare;

3, se folosește în retur ulei, partea de jos a ulei de răcire;

4, air Cooler pentru vehiculele de transport utilizate într-o varietate de produse de reacţie de răcire;

5, Cooler pentru vehiculele de transport utilizate în răcire circulă gaz si centrala de turbina evacuare condens aer.