Acasă > Stiri > Conţinut
Cooler pentru vehiculele de transport Curățarea curgerii Coupului Cum se face
Oct 30, 2017

Cum se întâmplă murdăria din placa Cooler for Vehicles Transport și cum va afecta acest praf negativ răcitorul de plăci?

Mai întâi de toate, apa de răcire obișnuită va conține cantități mai abundente de calciu, sticlă și acizi acide și apă sărată acide și alte substanțe și va conține aceste substanțe prin suprafața metalică a apei de răcire și reacția chimică la atacul metalic și apoi apariția carbon și altele asemenea. În plus, oxigenul din apa de răcire va eroda și metalul și va duce la apariția ruginei.

Odată ce se produce rugina, schimbătorul de căldură va reacționa mai întâi la efectul de transfer de căldură, în special în cazul ruginei, și apoi poate bloca tubul, astfel încât performanța transferului de căldură al sculei să se facă complet. Și dacă utilizarea în continuare a cazului, va duce la consumul de energie tot mai mult, ecoul va crește costul.

Deci, întotdeauna să acorde o atenție la curățarea-placă Cooler pentru vehicule de transport, astfel încât atât poate extinde utilizarea de instrumente de viață, utilitate progresivă poate, de asemenea, deșeuri de putere și timp, pentru a reduce costurile.

1, spălat Xian

Înainte de decapare, mai întâi pe Cooler pentru vehicule de transport pentru a deschide clătirea, astfel încât nu există nici un schimbător de căldură noroi intern, murdărie și alte impurități, care pot îmbunătăți efectul de decapare, dar, de asemenea, reduce cantitatea de acid de consum de decapare. Spălați soluția de curățare în dispozitivul de curățare și introduceți-o în schimbătorul de căldură.

2, decaparea

Va fi umplut cu schimbător de căldură soluție acidă static 2h. Și apoi ciclul dinamic continuu 3 ~ 4h. În timpul căreia fiecare 0,5h pentru curățare pozitivă și negativă alternativ. După decapare, dacă pH-ul acidului este mai mare de 2, acidul poate fi refolosit, altfel ar trebui diluat și apoi spălat soluția acidă.

3, spălare alcalină

După terminarea decapării, NaOH, Na, PO, apă demineralizată preparată într-o anumită proporție, utilizarea circulației dinamice a căii spre spălarea alcalină a schimbătorului de căldură, la acid și alcalin, astfel încât plăcuța schimbătorului de căldură nu mai este corozivă.

4, spălat

După spălarea caustică, curățați apa dedurizată. Ștergeți repetat Coolerul pentru vehicule de transport timp de 0,5 ore, îndepărtați temeinic restul din schimbătorul de căldură. În timpul procesului de curățare, timpul fiecărei etape trebuie să fie strict înregistrat pentru a verifica efectul de curățare. Pe scurt, după terminarea curățării, la schimbătorul de căldură pentru a suprima testul. Calificat înainte de utilizare.