Acasă > Stiri > Conţinut
Mai bine să aplicați răcitorul pentru inginerie
Oct 30, 2017

Fiecare Cooler pentru Inginerie are propriile sale avantaje și dezavantaje, coroziunea răcitorului oamenilor are puțină înțelegere, dar trebuie să fim o alegere corectă și rezonabilă pentru a evita ritmul corupției, mai bine să aplicăm Cooler for Engineering. Următoarele pentru toți să introducă câteva ritmuri anti-coroziune.

1. inhibitor de coroziune

Inhibitorii de coroziune, care sunt importanți pentru cromat, sunt frecvent utilizați în sistemele de apă de răcire. Ionii cromat sunt un inhibitor anodic (antisens) care, atunci când este cazul, cu grupul stabilizator catodic adecvat, poate fi lipsit de viață și economic din rezultatele anticorozive.

Cromat - Zinc - Polifosfat: Polifosfatul este utilizat deoarece este un aspect metalic curat al probațiunii, există inhibiție a coroziunii, polifosfatul poate fi parțial transformat în ortofosfat, dar poate și cu producția de calciu Cationii coloidali inhibă procesul catodic.

Cromat-zinc-fosfonat: Această metodă utilizează fosfonat de sodiu în loc de polifosfat. Similar cu abordarea anterioară, aminometilen fosfatul poate fi, de asemenea, utilizat pentru pH-ul locurilor de înaltă polifosfat. Amino-metilen fosfonații pot evita scara, chiar dacă valoarea pH-ului 9 poate de asemenea să controleze precipitarea sării de calciu.

Cromat-zinc hidrolizat de poliacrilamidă: datorită evacuării poliacrilamidei hidrolizate de copolimerul cationic, este posibil să se evite sau să se inhibe apariția formării scării.

2. Întreținerea electrochimică

Aplicarea întreținerii catodice și întreținerea anodului. Întreținerea catodului este aplicarea sursei externe de alimentare DC, astfel încât suprafața metalului în catod și să ajungă la întreținere, această metodă de consum de energie, costuri ridicate. Întreținerea anodului este menținerea răcitorului conectat la anodul de alimentare externă, astfel încât pelicula de pasivare a suprafeței metalice să producă pierderi de întreținere.

Cele de mai sus este introducerea proiectului Cooler pentru inginerie anti-coroziune ritm, speranța că după înțelegerea de astăzi a fiecărei persoane în utilizarea viitoare a timpului său, există un mare ajutor.

Placa BR Cooler for Engineering este o placă ondulată de transfer de căldură, fiecare placă formată între canalul dreptunghiular subțire, conform unui anumit interval, prin compoziția de compresie a garniturii de etanșare a plăcii de schimb de căldură pentru un echipament Hot detașabil.

Jgheabul compact BR este în principal o placă de transfer de căldură, garnitură, ambele capete ale plăcii de presiune, șuruburi de prindere, console și alte cinci componente. Ei au propriile caracteristici.

1, radiatorul mai rece joacă un rol important în transferul de căldură, este o componentă foarte importantă a răcitorului, în general făcută din formă ondulată într-o heringă. Există multe tipuri de material pentru placa cooler, dar cu materialul diferit al mediului fluid, materialul cel mai frecvent utilizat este oțelul inoxidabil și materialul de titan.

2, în al doilea rând, placa BR Cooler pentru inginerie Garnitură este utilizat în principal pentru schimbul de căldură între plăci, în principal joacă rolul de placă de schimb de căldură schimbătoare de căldură, producția de material este în principal cauciuc, în funcție de materiale diferite folosind materiale diferite, cel mai frecvent utilizat este cauciuc nitrilic, cauciuc EPDM, cauciuc de fluor și așa mai departe.

3, BR placă Cooler pentru Inginerie la ambele capete ale plăcii de presiune pentru a se asigura că mediul de fluid nu va scurge, trebuie să utilizați placa de presiune va fi toate plăcuța de transfer de căldură sunt fixate.

4, șuruburile de prindere joacă un rol important în fixarea plăcii de presiune la ambele capete. Șuruburile de prindere sunt în general filetate cu două capete, șuruburi preîncărcate, utilizarea generală a cuplului fix cu plăci fixe uniform.

5, stentul este în principal pentru a susține placa schimbătorului de căldură cu placă BR, astfel încât îndepărtarea, curățarea și asamblarea vor fi foarte convenabile.